Slide thumbnail
Låsesystemer2020-08-26T12:06:17+00:00

 LÅSESYSTEMER I NORDSJÆLLAND

Ønsker du at øge sikkerheden i privaten eller på arbejdspladsen?

Låsesmeden Helsingør ApS kan hjælpe dig med at øge sikkerheden og skabe mere tryghed i hverdagen. Vi tilbyder bl.a. at udskifte eller montere låsesystemer i Nordsjælland. Vi klarer enhver type opgave og sigter altid efter et tilfredsstillende resultat, der opfylder alle dine behov. Ring til os i dag: 40 31 63 13​.

Vi har en række forskellige løsninger til dig, der ønsker nye låsesystemer i Nordsjælland. Vi monterer bl.a.:

 • Ruko
 • Dorma
 • Abus

Låsesystemerne kan kombinere den fysiske nøgle med elektronisk sikkerhed, der giver en endnu større tryghed i store såvel som små bygninger. Læs mere om vores løsninger til låsesystemer i Nordsjælland herunder.

Har du et større erhverv, hvor du ønsker at få mere kontrol over hvem, hvornår og hvordan besøgende og medarbejdere får adgang? Så kan du overveje, om du skal kombinere dit låsesystem med adgangskontrol. Læs mere om vores ydelser inden for adgangskontrol her.

FÅ ET GRATIS OG UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ LÅSESYSTEMER I NORDSJÆLLAND – UDFYLD HER

RUKOLåsesystemer i Nordsjælland - Låsesmeden Helsingør ApS øger sikkerheden for private og erhverv

Ruko producerer en række låsesystemer af høj kvalitet, der imødekommer forskellige sikringskrav. Og det vil derfor altid være muligt, at få et låsesystem som er passer til netop dit sikringskrav.

TRITON 501

Triton 501 er Ruko’s nyeste låsesystem, med den højst opnåelige sikkerhed, fleksibilitet og nøglekontrol, inden for mekaniske låsesystemer.

ABUS Zolit

Låsesystemet Zolit er løsningen til private hjem eller mindre virksomheder, hvor der typisk ønskes enslukkende låse, så man har samme nøgle til alle låse.

CLIQ OG CLIQ REMOTE

CLIQ er Ruko’s intelligente låsesystem, der kombinerer det bedste inden for mekanik og elektronik. CLIQ Remote er en version af CLIQ låsesystemet, hvor der kan gives og fjernes adgang via internettet.

ABUS Vitess

Låsesystemet Vitess er løsningen til virksomheder og boligforeninger, hvor der skal være forskellige brugerniveau, fra postbuddet der kun skal komme ind af opgangsdøre til viceværter der har adgang til alt.

MERKUR 401

Merkur 401 er baseret på en ny teknologi for låsecylindre og er velegnet til steder der har behov for høj sikkerhed og et højt niveau af fleksibilitet – en enkel og sikker løsning.

Vores løsninger er sikre og holdbare! Skal vi tage en uforpligtende snak? – Ring 40 31 63 13​

DORMA /RS8

Låsesystemer

DORMA RS8 er det ideelle låsesystem med det højeste sikkerhedsniveau indenfor låsesystemer. Godkendt i henhold til DS / EN 1303 og med patent som løber helt frem til år 2023, er du sikret mod nøglekopiering langt ud i fremtiden.

Dette giver dig høj komfort og tryghed. Med den unikke teknik får du et låsesystem med alle de fordele og egenskaber der kan forlanges af et moderne og patenteret låsesystem.

Med 8 stift kanaler i to linjer, samt 3 kontrol spor åbnes op for helt nye beskyttelse og sikkerhedskrav. RS8 systemet har ”sidebjælke” i nøglen. Dette gør at nøglen bliver ekstra modstandsdygtig overfor brud.

RS8 låsesystemet er velegnet til store og komplekse låsesystemer i alle slags byggerier som domiciler, hoteller, kulturhuse, museum og private hjem. Alle systemer bliver leveret med et sikkerhedskort som giver yderligere sikkerhed ved bestilling af nye nøgler og cylindere.

KUNDERNE SIGER…”

Tak for super og professionelt arbejde udført af jer.

Jeg ville blot sige at montøren / låsesmed var bare super.
Montøren var hurtig, effektiv og meget høflig omkring det med at rydde op efter sig.

Super service

TAK”

– BRITTA​

KUNDERNE SIGER…”

Havde besøg af jer i eftermiddags, og vil bare lige sige at i var nogle flinke fyre og vi fik en super service.

Mange tak”

– STEEN​​

KERNEKOMEPTENCER

 • Vi installerer låsesystemer på hele Nordsjælland TYVERISIKRING
 • Søger du nye låsesystemer? LÅSESYSTEMER
 • Vi ordner låsesystemer for både private og erhverv ADGANGSKONTROL
 • Låsesystemer for private VIDEOOVERVÅGNING
 • Låsesystemer for erhverv DØRLUKKERE OG AUTOMATIK
 • Låsesystemer med høj sikkerhed DØRTELEFON
 • Låsesystemer øger sikkerheden i bygningen VÆRDI/SIKRINGSSKABE
 • Vi tilbyder låsesystemer af høj kvalitet DØGNVAGT