Låseservice i Nordsjælland

Skal du have udført låseservice i Nordsjælland? Så er du kommet til den rette!​

Har du låst dig ude? Ring: 4031 6313​! Læs mere om hvad du skal være obs på nedenfor.

Vi har mere end 35 års erfaring med låseservice

Kim Busch Hansen stiftede Låsesmeden Helsingør i 1986 og er stadig firmaets daglige leder, hvilket gør os til en af de ældste låsesmede i Helsingør. Med vores mange års erfaring i faget kan vi garantere dig den bedste sikkerhed i hverdagen!

​Vi har gennem årene øget sikkerheden i hverdagen hos en bred kundekreds af dels private kunder, boligselskaber, andelsboligforeninger, kommunale institutioner, virksomheder samt advokater. Med beliggenhed i Helsingør udfører vi låseservice i byer som Snekkersten, Espergærde, Hornbæk og Helsingør.

​Vi klarer opgaver såsom:

Skal du blot have nye nøgler til dine låse, kan vi også hjælpe dig. Kontakt os for nærmere information. Skal du blot have nye nøgler til dine låse, kan vi også hjælpe dig. Kontakt os for nærmere information.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Låsesmeden Helsingør er autoriseret Ruko GULD forhandler, autoriseret Dorma forhandler samt medlem af Dansk Låsesmede Forening (DLF) og indbefattet DLF Garanti ordning. Således kan vi garantere, at kvalitet og sikring er i top.

​Vi sørger altid for, at vores team er opdateret på de nyeste tendenser i branchen gennem diverse kurser, så du er sikret et yderst professionelt team og resultat.

Vi har døgnservice, hvis du har låst dig ude

​Vi fungerer som låsesmed 24 timer i døgnet. Har du lukket dig selv ude, kan du derfor kontakte os døgnet rundt med henblik på låseservice.

​Vi prøver så vidt muligt at klare oplukningen med mindst mulig ødelæggende værktøj, men det kan være nødvendigt at bore låsen op, hvorefter vi selvfølgelig genetablerer sikkerheden igen, da vi kører rundt med alle materialer i vores biler.

​Ved oplukning skal du vise dit ID, så vi kan kontrollere, at adresse og navn stemmer overens. Oplukninger betales altid kontant, og ved udkald efter normal arbejdstid pålægges et vagtgebyr. Du kan danne dig et overblik over vores priser her: Priser.

Låseservice: certificeringer​

Alle låsesmede, som har en samarbejdsaftale med Ruko, er professionelle certificerede låsesmede, som besidder en stor faglig ekspertise. Samtidig kan de tilbyde forbrugerne en høj service og rådgivning på området.

Ruko har samarbejdsaftaler med næsten alle danske låsesmede. Dette samarbejde indeholder tre forskellige certificeringer. Hver certificering stiller krav til hvad en låsesmed skal have af uddannelse, kurser og forretning.

En samarbejdsaftale med Ruko er derfor forbrugerens garanti for, at hver enkelt låsesmed, uanset hvilken type af certificering, de er indehaver af, kan tilbyde dig en professionel låseservice og rådgivning.

​For virksomheder er det generelt en god idé at kigge efter certificering for at få den bedst mulige service og rådgivning.

For privatforbrugeren er det en god idé at vælge en låsesmed, som har en certificering. Og her kan alle låsesmede, uanset certificering, tilbyde en høj service og rådgivning.

​​

Låsesmeden Helsingør er guld certificeret Ruko center

Låsesmede med denne certificering kan levere totalløsninger til den bedste sikring af virksomheden. Samtidig har de minimum to personer i virksomheden, som enten er uddannede låsesmede eller indehaver af tre års relevant erhvervserfaring som er godkendt af Ruko.

Samtidig har låsesmeden også en forretning, som skal have åbent fra 10-16 i hverdagene.

E/F Bragesvej​

Super service og udført arbejde. Alt var bare som det skulle være, og klart anbefalesesværdig. En virkelig professionel håndværker og samtidig yderst behagelig.

Torben Hangaard

Det var let at få fat låsesmeden. Han kom allerede dagen efter. Jeg vil absolut anbefale firmaet.

Christian Jacobsen

Ringede tilbage som aftalt, kom til tiden, udførte arbejdet tilfredsstillende - alt inden for aftalt tid or pris.

Leif Andersen

Punktlig professionel behagelig låsesmed som gjorde det nødvendige professionelt og hurtigt

Flemming Gjedde

Låsesmeden løste opgaven hurtigt og effektivt. Leverede manglende skilte efterfølgende. God oplevelse.​

Egebæksvang kirke og kirkegård

Jeg kan kun anbefale Låsesmeden i Helsingør. Hurtigt og meget behagelig service.

Marianne Pedersen

Stort tilfredshed. Blev mødt af en flink og imødekommende Thorbjørn, som gav et fornuftigt tilbud og efterfølgende udførte arbejdet til UG 🙂

Randi Askholm

Meget venlig og reel information. Arbejdet er udført upåklageligt!