Automatisk døråbner i Nordsjælland

Ønsker du et dørsystem til erhverv, der gør hverdagen nemmere og mere sikker?

Med en automatisk døråbner i Nordsjælland, kan du få et dørsystem, der har ubesværet døråbning og -lukning. Låsesmeden Helsingør ApS tilbyder montering af en række forskellige typer af automatisk døråbner i Nordsjælland.


Foruden en høj sikkerhed og let anvendelighed kan vores løsninger inden for automatiske døre give din facade eller indendørsområder et nyt og flot udtryk. Vi tilbyder montering af automatisk døråbner af mærkerne:

  • DORMA
  • GEZE


Ved opgaver inden for automatisk døråbner i Nordsjælland, finder vi en løsning, der passer til dine behov og ønsker til design. Læs mere om vores løsninger fra DORMA og GEZE herunder.

Kontakt os i dag og hør om dine muligheder for automatisk døråbner i Nordsjælland. Låsesmeden Helsingør øger sikkerheden i din hverdag!

Få et gratis og uforpligtende tilbud på automatisk døråbner i Nordsjælland

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​SMARTAIR

RDORMAs løsninger inden for automatisk døråbning har ubesværet åbning og lukning – ved konstant hastighed. De har en avanceret elektronik med selvlærende mikroprocessorstyring, der sikrer optimal udnyttelse. De automatiske svingdørsbetjeninger fra DORMA opfylder kort sagt en bred vifte af krav. De er pålidelige, praktiske og har en visuel tiltrækningskraft.

​Automatiske dørsystemer

GEZE’s automatiske dørsystemer giver næsten ubegrænsede muligheder for udformningen af døre.

Hver dag glæder millioner af mennesker sig ved deres lette og indlysende komfort. Moderne automatikker, hvor der først og fremmest satses på kapacitet, sikkerhed, komfort og design, gør de automatiske dørløsninger fra GEZE til øjenåbner og blikfang i ethvert indgangsområde.

E/F Bragesvej​

Super service og udført arbejde. Alt var bare som det skulle være, og klart anbefalesesværdig. En virkelig professionel håndværker og samtidig yderst behagelig.

Torben Hangaard

Det var let at få fat låsesmeden. Han kom allerede dagen efter. Jeg vil absolut anbefale firmaet.

Christian Jacobsen

Ringede tilbage som aftalt, kom til tiden, udførte arbejdet tilfredsstillende - alt inden for aftalt tid or pris.

Leif Andersen

Punktlig professionel behagelig låsesmed som gjorde det nødvendige professionelt og hurtigt

Flemming Gjedde

Låsesmeden løste opgaven hurtigt og effektivt. Leverede manglende skilte efterfølgende. God oplevelse.​

Egebæksvang kirke og kirkegård

Jeg kan kun anbefale Låsesmeden i Helsingør. Hurtigt og meget behagelig service.

Marianne Pedersen

Stort tilfredshed. Blev mødt af en flink og imødekommende Thorbjørn, som gav et fornuftigt tilbud og efterfølgende udførte arbejdet til UG 🙂

Randi Askholm

Meget venlig og reel information. Arbejdet er udført upåklageligt!