Låsesystemer der matcher dine behov

Mangler du en låsesmed i Nordsjælland? Så er du kommet til den rette ekspert i nøgler og låse. 

Har du låst dig ude? Ring: 4031 6313​!

Vores nøgler og låse øger sikkerheden og skaber mere tryghed

Kunne du tænke dig at øge sikkerheden på din arbejdsplads eller i dit private hjem? Så står vi hos Låsesmeden Helsingør ApS klar til at hjælpe dig med at øge sikkerheden og skabe mere tryghed i hverdagen.

​Vi tilbyder blandt andet at udskifte nøgler og låse eller montere låsesystemer for virksomheder, det offentlige og private i hele Nordsjælland. Fra vores egen adresse i Helsingør kører vi blandt andet ofte ud til kunder i Snekkersten, Hornbæk og Espergærde, men vi kører også gerne ud til kunder i resten af Nordsjælland, der har brug for vores hjælp.

​Vi klarer enhver type opgave, og vi sigter altid efter et tilfredsstillende resultat, der opfylder alle dine behov til nøgler og låse. Ring til os i dag på telefon 40 31 63 13.

Vælg mellem flere forskellige typer låsesystemer

Vi har en række forskellige løsninger til dig, der ønsker nye låsesystemer. Vi tilbyder blandt andet montering af låsesystemer fra følgende anerkendte mærker:

  • Ruko
  • Dorma
  • ABUS

Låsesystemerne kan kombinere de fysiske nøgler med elektronisk sikkerhed, for eksempel med brik, der giver en endnu større tryghed i store såvel som små bygninger. Du kan læse mere om vores forskellige løsninger til nøgler og låse længere nede på siden.

​Har du en større virksomhed, hvor du ønsker at få mere kontrol over, hvem, hvornår og hvordan besøgende og medarbejdere får adgang til indvendige døre såvel som yderdøre? Så kan du overveje, om du skal kombinere dit låsesystem med adgangskontrol. Du kan læse mere om vores ydelser og services inden for adgangskontrol her.​

Få et gratis og uforpligtende tilbud på låsesystemer I Nordsjælland

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Hvilket låsesystem skal jeg vælge?

​RUKO

Ruko producerer en række låsesystemer af høj kvalitet, der imødekommer forskellige sikringskrav. Det vil derfor altid være muligt at få et låsesystem, som passer til netop dit sikringskrav.​

​ABUS Vitess

Vitess er på alle måder et oplagt valg til større låsesystemer, som anvendes hos boligforeninger, institutioner og virksomheder, der kræver høj sikkerhed.

Nøgleprofilen i låsesystemet Vitess er formet som en blød bue. Det betyder, at profilen sammen med et avanceret nøglestopsystem beskytter cylinderen mod dirkning, og samtidig er nøglerne sikret mod ulovlig kopiering.

​TRITON 501

Triton 501 er Rukos nyeste låsesystem med den højst opnåelige sikkerhed, fleksibilitet og nøglekontrol inden for mekaniske låsesystemer.

​CLIQ OG CLIQ REMOTE

CLIQ er Rukos intelligente låsesystem, der kombinerer det bedste inden for mekanik og elektronik. CLIQ Remote er en version af CLIQ-låsesystemet, hvor der kan gives og fjernes adgang via internettet.

​ABUS Zolit

Låsesystemet Zolit er ABUS‘ løsning til private hjem, hvor der typisk ønskes enslukkende låse, så man har samme nøgle til alle låse. Zolit-serien har det patenterede Intop-nøglestopsystemintegreret og leveres med et sikkerhedskort, som skal bruges ved bestilling af ekstra låse og nøgler. Hermed udmærker Zolit serien sig ved et højt sikkerhedsniveau.

​DORMA /RS8

DORMA RS8 er det ideelle låsesystem med det højeste sikkerhedsniveau inden for låsesystemer. Godkendt i henhold til DS / EN 1303 og med patent, som løber helt frem til år 2023, er du sikret mod nøglekopiering langt ud i fremtiden.

Dette giver dig høj komfort og tryghed. Med den unikke teknik får du et låsesystem med alle de fordele og egenskaber, der kan forlanges af et moderne og patenteret låsesystem.

Med 8 stift-kanaler i to linjer samt 3 kontrolspor åbnes op for helt nye beskyttelse og sikkerhedskrav. RS8-systemet har ”sidebjælke” i nøglen.

Dette gør, at nøglen bliver ekstra modstandsdygtig over for brud.

RS8-låsesystemet er velegnet til store og komplekse låsesystemer i alle slags byggerier som domiciler, hoteller, kulturhuse, museum og private hjem. Alle systemer bliver leveret med et sikkerhedskort, som giver yderligere sikkerhed ved bestilling af nye nøgler og cylindere.​

E/F Bragesvej​

Super service og udført arbejde. Alt var bare som det skulle være, og klart anbefalesesværdig. En virkelig professionel håndværker og samtidig yderst behagelig.

Torben Hangaard

Det var let at få fat låsesmeden. Han kom allerede dagen efter. Jeg vil absolut anbefale firmaet.

Christian Jacobsen

Ringede tilbage som aftalt, kom til tiden, udførte arbejdet tilfredsstillende - alt inden for aftalt tid or pris.

Leif Andersen

Punktlig professionel behagelig låsesmed som gjorde det nødvendige professionelt og hurtigt

Flemming Gjedde

Låsesmeden løste opgaven hurtigt og effektivt. Leverede manglende skilte efterfølgende. God oplevelse.​

Egebæksvang kirke og kirkegård

Jeg kan kun anbefale Låsesmeden i Helsingør. Hurtigt og meget behagelig service.

Marianne Pedersen

Stort tilfredshed. Blev mødt af en flink og imødekommende Thorbjørn, som gav et fornuftigt tilbud og efterfølgende udførte arbejdet til UG 🙂

Randi Askholm

Meget venlig og reel information. Arbejdet er udført upåklageligt!