Sikkerhedstjek af din bolig eller virksomhed

Går tyven ind, når du går ud?

Øg din sikkerhed i hjemmet eller firmaet

Rigtig mange boliger og virksomheder har svage punkter, som er oplagte indgangsmuligheder for en potentiel indbrudstyv. Disse svage punkter kan vi hos Låsesmeden Helsingør ApS udpege og komme med løsningsforslag til ved hjælp af et sikkerhedstjek af enten din bolig eller din virksomhed.

Vi tilbyder et grundigt sikkerhedstjek for både private, det offentlige og for virksomheder i blandt andet Helsingør, Espergærde, Hornbæk og Snekkersten, men vi udfører også sikkerhedstjek for kunder i resten af Nordsjælland.

Nøglesikkerhed – hvilken nøgle har du?

En del af vores sikkerhedstjek omfatter også et fokus på din nøglesikkerhed. Hvilken nøgle bruger du til din hoveddør? Her er der nemlig meget stor forskel på, hvor stort et sikkerhedsniveau de forskellige typer nøgler kan tilbyde.

Der findes flere forskellige nøgletyper, herunder blandt andet:

  • Garant
  • Serie 1200
  • Serie 600
  • Serie 500.

Har du den gamle type Ruko-lås? Så er du måske ikke dækket ved indbrud

Vigtig information:

Hvis du har den gamle type Ruko-lås, så kan du risikere, at din forsikring ikke dækker i tilfælde af indbrud.​​

Det skyldes, at der i den senere tid er opstået en ny type indbrud, hvor tyven har brudt ind ved hjælp af en såkaldt kode 12-nøgle, også kaldet en ”banke-nøgle”. Denne nøgle, som indbrudstyve nemt kan skaffe, kan næsten uden at efterlade synlige tegn åbne en dør, der er sikret med den gamle type Ruko-lås.

Det betyder i praksis, at forsikringsselskaberne i mange tilfælde ikke dækker tabet af smykker og kontanter. Hvis man har designmøbler, vil det i mange tilfælde kun være 10 % af forsikringssummen, der er dækket i tilfælde af indbrud.

Kontakt os og bestil et sikkerhedstjek i dag

Kunne du tænke dig at få foretaget et sikkerhedstjek af din bolig eller dine erhvervslokaler, så kontakt os gerne allerede i dag og aftal en tid, hvor vi kan komme forbi. Efter gennemgangen udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud med en billig pris på, hvor meget det vil koste at udbedre de punkter, vi finder under vores sikkerhedstjek, der kan forbedres.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi har døgnservice, hvis du har låst dig ude

​Hvis du har brug for en låsesmed til oplukning, kan du kontakte os døgnet rundt.

Vi prøver så vidt muligt at klare oplukningen med mindst mulig ødelæggende værktøj, men det kan være nødvendigt at bore låsen op, hvorefter vi selvfølgelig genetablerer sikkerheden igen, da vi kører rundt med alle materialer i vores biler.

Ved oplukning skal du have dit ID klar til at vise til låsesmeden, så vi kan kontrollere at adresse og navn stemmer overens. Oplukninger betales altid kontant, og ved udkald efter normal arbejdstid pålægges et vagtgebyr.

​Låsesmede certificeringer​

Alle låsesmede som har en samarbejdsaftale med Ruko, er professionelle certificerede låsesmede, som besidder en stor faglig ekspertise. Samtidig kan de tilbyde forbrugerne en høj service og rådgivning på området.

Ruko har samarbejdsaftaler med næsten alle danske låsesmede. Dette samarbejde indeholder tre forskellige certificeringer. Hver certificering stiller krav til hvad en låsesmed skal have af uddannelse, kurser og forretning.

En samarbejdsaftale med Ruko er derfor forbrugerens garanti for, at hver enkelt låsesmed, uanset hvilken type af certificering de er indehaver af, kan tilbyde dig en professionel service og rådgivning.

For virksomheder er det generelt en god idé at kigge efter hvilken certificering låsesmeden har, for at få den bedst mulige service og rådgivning.

For privatforbrugeren er det en god idé at vælge en låsesmed, som har en certificering. Og her kan alle låsesmede, uanset certificering, tilbyde en høj service og rådgivning.

​​

Låsesmeden Helsingør er guld certificeret Ruko center

Låsesmede med denne certificering kan levere totalløsninger til den bedste sikring af virksomheden. Samtidig har de minimum to personer i virksomheden, som enten er uddannede låsesmede eller indehaver af tre års relevant erhvervserfaring som er godkendt af Ruko.


Samtidig har låsesmeden også en forretning, som skal have åbent fra 10-16 i hverdagene.

E/F Bragesvej​

Super service og udført arbejde. Alt var bare som det skulle være, og klart anbefalesesværdig. En virkelig professionel håndværker og samtidig yderst behagelig.

Torben Hangaard

Det var let at få fat låsesmeden. Han kom allerede dagen efter. Jeg vil absolut anbefale firmaet.

Christian Jacobsen

Ringede tilbage som aftalt, kom til tiden, udførte arbejdet tilfredsstillende - alt inden for aftalt tid or pris.

Leif Andersen

Punktlig professionel behagelig låsesmed som gjorde det nødvendige professionelt og hurtigt

Flemming Gjedde

Låsesmeden løste opgaven hurtigt og effektivt. Leverede manglende skilte efterfølgende. God oplevelse.​

Egebæksvang kirke og kirkegård

Jeg kan kun anbefale Låsesmeden i Helsingør. Hurtigt og meget behagelig service.

Marianne Pedersen

Stort tilfredshed. Blev mødt af en flink og imødekommende Thorbjørn, som gav et fornuftigt tilbud og efterfølgende udførte arbejdet til UG 🙂

Randi Askholm

Meget venlig og reel information. Arbejdet er udført upåklageligt!