Adgangskontrol monteres

Ønsker du at øge sikkerheden i hjemmet eller på arbejdspladsen med adgangskontrol?
​Så er vi hos Låsesmeden Helsingør ApS et oplagt valg.

Øg sikkerheden i hjemmet eller på arbejdspladsen

Vi monterer og installerer adgangskontrol for både private, erhverv og det offentlige i hele Nordsjælland. Det kan for eksempel være i Helsingør, Hornbæk, Espergærde eller Snekkersten, men det kan også være mange andre steder.

Styr selv hvem der har adgang og hvornår

Med adgangskontrol kan du nemt styre, hvem der gives adgang til, og hvornår vedkommende skal have adgang. Vi finder den rette løsning til dig ved en uforpligtende samtale om behov og ønsker i forhold til design og funktion, hvorefter vi kan give dig et tilbud på en af vores løsninger inden for adgangskontrol.

Du kan også selv bestemme, hvorvidt adgangssystemet for eksempel skal betjenes med:

  • Nøglekort
  • Brik
  • Kodelås
  • Chip
  • Dørtelefon.

Vi monterer adgangskontrol fra en række kendte mærker

Vi arbejder med en række kendte mærker, som er nøje udvalg efter kvalitet og sikkerhed. Vi arbejder med:

  • Ruko SMARTair
  • Yale Doorman
  • SALTO.

Du kan læse mere om vores løsninger til adgangskontrol længere nede på siden.

Du er velkommen til at kontakte os med henblik på at høre mere om, hvordan du kan øge sikkerheden i din hverdag ved hjælp af elektronisk adgangskontrol eller for information om vores priser.

Ønsker du at optimere adgangen til din virksomhed yderligere? Montering af automatisk åbning af dør har en ubesværet døråbning og -lukning, som ikke blot gør hverdagen nemmere, men som også giver facaden et nyt udtryk. Du kan læse mere om vores løsninger til automatisk dørlukning her.​​

​SMARTAIR

Ruko SMARTair er effektiv adgangskontrol med Mifare-teknologi – i en enkel, berøringsfri og brugervenlig løsning uden brug af nøgler og kabler. Det er let, sikkert og smart. SMARTair tilgodeser behovet for fleksibel sikkerhed både nu og i fremtiden.

Der monteres en SmartAir-enhed på hver dør, der skal indgå i adgangskontrolsystemet. Hver enhed er kodet, så den har oplysninger om, hvilke kort eller brikker der er godkendt til passage. Det er let og hurtigt at opgradere, udvide eller ændre systemet, hvis behovet for sikring og fleksibilitet ændrer sig.

SMARTair adgangskontrol kan anvendes til døre og skabe i samme system.​

​YALE DOORM

Ruko og Yale har i samarbejde udviklet Yale Doorman, der er et elektronisk låsesystem, som både er nytænkende og brugervenligt. Det skaber en lettere hverdag for brugerne, som har et væld af låsemuligheder helt uden brug af nøgle.

Yale Doorman kan betjenes med kode, nøglebrik eller en fjernbetjening. Der er desuden mulighed for automatisk låsning, hvis man har travlt eller glemmer at låse døren. Dette sikrer, at hjemmet altid er aflåst.

Hvis du får besøg af håndværkeren, men ikke er hjemme, kan der oprettes en midlertidig kode, så han kan låse sig ind i et bestemt tidsrum. Efter et døgn vil koden igen være slettet, hvilket skaber tryghed i hjemmet. Hvis et af dine familiemedlemmer mister nøglebrikken, er der ingen grund til at være bekymret, da den straks kan spærres, så den ikke fungerer mere. Yale fås også til kasselåse og til et stort udvalg af stanglåse.​

​iLOQ S5-Låsesystem

Selvdrevne digitale og mobile adgangs systemer​

Du kan bruge iLOQ S5 digital-nøgleløsning, iLOQ S50 mobilløsning eller en kombination af de to.

Låsene drives af kinetisk energi, der genereres, når nøglen indsættes – intet behov for batterier eller kabler.

Dette medfører høj driftsikkerhed, da systemet er fuldstændig uafhængig af batteriernes levetid og elnet.

Adgangsrettighederne for mistede, stjålne eller ikke-returnerede nøgler, kan fjernes hurtigt fra systemet uden større omkostninger og udstedes igen.

Låsecylinderne opretter en adgangslog, der viser, hver gang nogen forsøger at låse op.

Misbrug af fællesområder kan overvåges, og adgangsrettigheder til de pågældende nøgler fjernes.

Konstant udvikling og test af vores produktfamilie sikrer, at vores løsninger opfylder sikkerhedsbranchens højeste standarder.

Godkendelser fra uafhængige organisationer dokumenterer vores løsningers sikkerhed.​

​MIFARE-TEKNOLOGI

SMARTair benytter Mifare-teknologi i adgangskort og -brikker. Det indebærer, at informationer gemmes på en eller flere sektorer, hvilket betyder, at samme kort eller slutbrik til SMARTair også kan kombineres med en lang række andre funktioner som for eksempel tidsregistrering, kantinebetaling, identifikation og server-logon.

​SALTO

SALTO elektronisk låsesystem er fleksibelt, funktionelt og har flere indlysende fordele for brugeren.

SALTO er som standard både et offline og et online system, der kan fungere i flere bygninger som et netværkssystem, men samtidig også trådløs overførsel af data.

Låsesystemet består af elektroniske nøglebrikker, chipkort eller berøringsfrit kort. Vælg medie efter behov.

Du kan etablere systemet på eksisterende låsesystemer og låsekasser og kan derfor undgå udskiftning af allerede eksisterende låse.

Ved nyetablering kan du vælge at montere Salto med arkitekttegnede dørgreb tegnet af blandt andet Arne Jacobsen og d-line.

SALTO fungerer uden kabelføring og tidskrævende installation. Det er de programmerbare medier som nøglebrikker og chipkort, der formidler data i systemet.

En lås kan levere op til 60.000 åbninger på tre almindelige AAA-batterier.

E/F Bragesvej​

Super service og udført arbejde. Alt var bare som det skulle være, og klart anbefalesesværdig. En virkelig professionel håndværker og samtidig yderst behagelig.

Torben Hangaard

Det var let at få fat låsesmeden. Han kom allerede dagen efter. Jeg vil absolut anbefale firmaet.

Christian Jacobsen

Ringede tilbage som aftalt, kom til tiden, udførte arbejdet tilfredsstillende - alt inden for aftalt tid or pris.

Leif Andersen

Punktlig professionel behagelig låsesmed som gjorde det nødvendige professionelt og hurtigt

Flemming Gjedde

Låsesmeden løste opgaven hurtigt og effektivt. Leverede manglende skilte efterfølgende. God oplevelse.​

Egebæksvang kirke og kirkegård

Jeg kan kun anbefale Låsesmeden i Helsingør. Hurtigt og meget behagelig service.

Marianne Pedersen

Stort tilfredshed. Blev mødt af en flink og imødekommende Thorbjørn, som gav et fornuftigt tilbud og efterfølgende udførte arbejdet til UG 🙂

Randi Askholm

Meget venlig og reel information. Arbejdet er udført upåklageligt!