Slide thumbnail
Låsesmed2020-08-26T12:02:13+00:00

LÅSESMED I NORDSJÆLLAND

Mangler du en låsesmed i Nordsjælland? Så er du kommet til den rette! 

Har du låst dig ude? Ring: 40 31 63 13​! Læs mere om hvad du skal være obs på nedefor.

Kim Busch hansen stiftede Låsesmeden Helsingør i 1986 og er stadig firmaets daglige leder, hvilket gør os til en af de ældste låsesmede i Helsingør. Med vores mange års erfaring i faget, garanterer vi dig en låsesmed i Nordsjælland, der kan øge din sikkerhed i hverdagen!

Vi har gennem årene øget sikkerheden i hverdagen hos en bred kundekreds af dels private kunder, boligselskaber, andelsboligforeninger, kommunale institutioner, virksomheder samt advokater. Med beliggenhed i Helsingør udfører vi alle slags opgaver som låsesmed i Nordsjælland.

Som låsesmed i Nordsjælland klarer vi opgaven uanset om det drejer sig om:

Skal du blot have nye nøgler til dine låse, kan vi også hjælpe dig. Kontakt os for nærmere information eller bestil dine nye nøgler her: Nøglebestilling.

Ring til os

FÅ ET GRATIS OG UFORPLIGTENDE TILBUD – UDFYLD HER

Låsesmeden Helsingør er autoriseret Ruko GULD forhandler, autoriseret Dorma forhandler samt medlem af Dansk Låsesmede Forening (DLF), og indbefattet DLF Garanti ordning. Således kan vi garantere, at kvalitet og sikring er i top.

Vi sørger altid for, at vores team er opdateret på de nyeste tendenser i branchen gennem diverse kurser, så du er sikret et yderst professionelt team og resultat.

VI HAR DØGNSERVICE, HVIS DU HAR LÅST DIG UDElåsesmed i nordsjælland med døgnservice

Hvis du har brug for en låsesmed til oplukning, kan du kontakte os døgnet rundt.

Vi prøver så vidt muligt at klare oplukningen med mindst mulig ødelæggende værktøj, men det kan være nødvendigt at bore låsen op, hvorefter vi selvfølgelig genetablerer sikkerheden igen, da vi kører rundt med alle materialer i vores biler.

Ved oplukning skal du have dit ID klar til at vise til låsesmeden, så vi kan kontrollere at adresse og navn stemmer overens. Oplukninger betales altid kontant, og ved udkald efter normal arbejdstid pålægges et vagtgebyr. Du kan danne dig et overblik over vores priser her: Priser.

Bestil et sikkerhedstjek eller få et uforpligtende tilbud – Ring 40 31 63 13​

​LÅSESMEDE CERTIFICERINGER

Alle låsesmede som har en samarbejdsaftale med Ruko, er professionelle certificerede låsesmede, som besidder en stor faglig ekspertise. Samtidig kan de tilbyde forbrugerne en høj service og rådgivning på området.
Ruko har samarbejdsaftaler med næsten alle danske låsesmede. Dette samarbejde indeholder tre forskellige certificeringer. Hver certificering stiller krav til hvad en låsesmed skal have af uddannelse, kurser og forretning.
En samarbejdsaftale med Ruko er derfor forbrugerens garanti for, at hver enkelt låsesmed, uanset hvilken type af certificering de er indehaver af, kan tilbyde dig en professionel service og rådgivning.
For virksomheder er det generelt en god idé at kigge efter hvilken certificering låsesmeden har, for at få den bedst mulige service og rådgivning.
For privatforbrugeren er det en god idé at vælge en låsesmed, som har en certificering. Og her kan alle låsesmede, uanset certificering, tilbyde en høj service og rådgivning.

LÅSESMEDEN HELSINGØR ER GULD CERTIFICERET RUKO CENTER

Låsesmede med denne certificering kan levere totalløsninger til den bedste sikring af virksomheden. Samtidig har de minimum to personer i virksomheden, som enten er uddannede låsesmede eller indehaver af tre års relevant erhvervserfaring som er godkendt af Ruko.
Samtidig har låsesmeden også en forretning, som skal have åbent fra 10-16 i hverdagene.

Låsesmed i nordsjælland. Vi øger sikkerheden for både private og erhverv

KUNDERNE SIGER…”

Fin Service. Nye låse til alle døre inkl. havedør, og samtidigt til en fin pris!!”

– PETER​

KUNDERNE SIGER…”

Havde besøg af jer i eftermiddags, og vil bare lige sige at i var nogle flinke fyre og vi fik en super service. Mange tak”

– STEEN​​

KERNEKOMEPTENCER

  • ul img TYVERISIKRING
  • ul img LÅSESYSTEMER
  • ul img ADGANGSKONTROL
  • ul img VIDEOOVERVÅGNING
  • ul img DØRLUKKERE OG AUTOMATIK
  • ul img DØRTELEFON
  • ul img VÆRDI/SIKRINGSSKABE
  • ul img DØGNVAGT